E-BIKE MARKT IN GEMEENTEHUIS ECHT

12-06-2017

Op zaterdag 8 juli van 13.00-17.00 uur is er in en vóór het gemeentehuis (Nieuwe Markt 55 te Echt) ruim aandacht voor elektronische fietsen. Alles wat u moet weten over het gebruik van e-bikes komt aan bod tijdens deze E-bike Markt in en bij het gemeentehuis.

Programma

Hoe zit het bijvoorbeeld met de veiligheid? Hoe lang gaat een accu mee? Wat zijn de verkeersregels voor het gebruik van e-bikes? Op deze en meer vragen krijgt u deze middag een antwoord. Ook zijn er verschillende infostands en kunt u bij rijwielhandelaren terecht voor prijzen van de nieuwste modellen of de aanschaf van een e-bike. Ook kunt u op uw gemak een e-bike uitproberen!

 

Speciale gast

Oud-wielrenner Henk Lubberding (onder meer tweevoudig Nederlands kampioen, 13 x deelnemer in de Ronde van Frankrijk, 3 x etappewinst in de Tour de France, winnaar Gent-Wevelgem in 1980) geeft deze middag vaardigheidstips en hij verzorgt demonstraties. Deze middag is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Echt-Susteren, Bind Sportstimulering en de Kernen Omloop Echt-Susteren.

De Stichting Menswel presenteerd zich deze middag ook in een kraam.

Meer info via info@kernenomloop.nl of yvonne.damen@menswel.nl.

 

Ga terug

Contact

Menswel (Centraal kantoor)
Chatelainplein 31
6102 BB Echt
T 0475 - 48 48 48
info@menswel.nl
www.menswel.nl

Openingstijden kantoor
Maandag t/m donderdag:
08.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag: 08.30 uur tot 12.30 uur