Beheer Maasgouw

Sinds 2016 beheert Stichting Menswel Beheer Maasgouw in opdracht van de gemeente Maasgouw de accommodaties voor de binnensport, de brede scholen en het buitenbad Eurobad in deze gemeente.

WEBSITE MENSWELBEHEERMAASGOUW.NL

Let op: Vanwege een technische storing bij onze provider is onze website www.menswelbeheermaasgouw.nl momenteel niet meer beschikbaar. We bouwen momenteel een compleet nieuwe website.

Onze excuses voor het ongemak.

Voor meer informatie over de beschikbaarheid van accommodaties en de werkzaamheden van Stichting Menswel Beheer Maasgouw kunt u cotact opnemen met ons hoofdkantoor: +31 (0)475 - 48 48 48 of een e-mailbericht sturen naar reserveren@menswel.nl.

Heeft u een klacht over een van onze accommodaties stuur dan een e-mailbericht naar meldpuntmaasgouw@menswel.nl. U ontvangt dan spoedig een reactie van ons.

 

 

BUITENBAD EUROBAD MAASBRACHT

Gewoon lekker buiten zwemmen. Dat doe je bij buitenbad Eurobad Maasbracht in de gemeente Maasgouw (Midden Limburg). Een voordelig en leuk buitenzwembad voor de hele familie. Recreatief zwemmen of banen zwemmen in de grote zwembaden, spetteren in het peuterbad, duiken van de hoge of lage duikplank, spelen in de speeltuin en zonnen op de ruime zonneweide. Een ijsje, snack of drankje bij onze horeca kiosk. Kom lekker ontspannen en zwemmen in ons mooi zwembad.

Klik op de afbeelding heironder om naar de webiste van Buitenbad Eurobad Maabracht te gaan.

 

Contact

Menswel (Centraal kantoor)
Chatelainplein 31
6102 BB Echt
T 0475 - 48 48 48
info@menswel.nl
www.menswel.nl

Openingstijden kantoor
Maandag t/m donderdag:
08.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag: 08.30 uur tot 12.30 uur