Menswel-groep

De “Menswel-groep” bestaat uit drie stichtingen die directie en bestuur delen. Dit wordt ook wel een “personele unie” genoemd. Menswel is werkzaam in het gebied: Echt-Susteren, Roerdalen en Maasgouw.

Doel van dit samenwerkingsverband is om de drie stichtingen juridisch, financieel en fiscaal als aparte en zelfstandige rechtspersonen te laten functioneren, maar tevens om optimale basisvoorwaarden te scheppen om lokaal samenhangend maatwerk te leveren.

Ook de efficiency en dus de kostenbesparing zijn aanzienlijk doordat deze samenwerking ook op operationeel en voorwaardenscheppend vlak zoveel mogelijk benut wordt. Door dit samenwerkingsverband in termen de effectiviteit veel meer mogelijk. 3 x 1 = meer dan 3 in dit geval!

  • Stichting MenswelDe stichting houdt zich bezig met diverse vormen van welzijnwerk in de gemeenten Echt-Susteren, Maasgouw en Roerdalen.

  • Stichting Menswel SportDe stichting verzorgt de verhuur van binnensportaccommodaties en een zwembad
De stichting houdt zich daarnaast bezig met Sport en Bewegingsprojecten. De Stichting Menswel Sport is alleen werkzaam in de gemeente Echt-Susteren.

  • Stichting Menswel Beheer Maasgouw


De stichting beheert de accommodaties voor binnensport, de brede scholen en het buitenbad in de gemeente Maasgouw.

Contact

Menswel (Centraal kantoor)
Chatelainplein 31
6102 BB Echt
T 0475 - 48 48 48
info@menswel.nl
www.menswel.nl

Openingstijden kantoor
Maandag t/m donderdag:
08.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag: 08.30 uur tot 12.30 uur