Goed toeven in Roosteren

04-11-2019

Onder het genot van een kopje koffie of thee willen we u ontmoeten om een praatje te maken en met elkaar aan de slag te gaan. Voor een periode van een half jaar zult u elke maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur een mobiele ontmoetingsplek op het pleintje tegenover de kerk zien staan. We starten op maandagmiddag 11 november!

Bij deze mobiele ontmoetingsplek kunt u andere dorpsgenoten treffen. Daarnaast horen wij graag hoe u het wonen in Roosteren ervaart; is het er goed toeven? Wat leeft en speelt er zoal? Misschien heeft u wel een idee of initiatief voor het dorp of uw straat. Of heeft u vragen, zorgen of signalen die u wilt delen? De mobiele ontmoetingsplek is dé plek om met elkaar ideeën te bespreken, ervaringen uit te wisselen en te bekijken wat gezamenlijk opgepakt kan worden.

Kunt u ergens hulp bij gebruiken? Wellicht woont er iemand in de buurt die iets voor u kan doen. Of zou u juist iets voor een ander willen betekenen? Kom langs en laat het ons weten, zo kunnen we samen vraag en aanbod bij elkaar brengen.

Een medewerker van Menswel is aanwezig bij de mobiele ontmoetingsplek en staat voor u klaar om mee te denken en u op weg te helpen.

Ook kunnen er thema’s aan bod komen en activiteiten worden gehouden. Heeft u hier ideeën voor? Wilt u met ons meedenken en/of een handje helpen bij de mobiele ontmoetingsplek? We horen dan graag van u.

 

Ook het Sociaal Wijkteam Roosteren zal op maandagmiddag tussen 14.00-15.00 uur op de locatie van de mobiele ontmoetingsplek spreekuur houden.

 

Kom gerust op de koffie, iedereen is welkom!

 

Contactpersoon Menswel

Dina Wolfs

E. dina.wolfs@menswel.nl

T. 06-18757019

Ga terug

Contact

Menswel (Centraal kantoor)
Chatelainplein 31
6102 BB Echt
T 0475 - 48 48 48
info@menswel.nl
www.menswel.nl

Openingstijden kantoor
Maandag t/m donderdag:
08.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag: 08.30 uur tot 12.30 uur