Informatieve avond voor sportverenigingen over nieuwe subsidieregeling geslaagd!

29-11-2018

Op maandagavond 19 november jl. was de zaal in ’t Patronaat in St. Joost goed gevuld met een verscheidenheid aan sportverenigingen uit de gemeente Echt-Susteren, Roerdalen en Maasgouw. Er waren 29 verenigingen aanwezig, vertegenwoordigd door zo’n 50 personen.

Tijdens de informatieavond zijn een tweetal presentaties gegeven. Allereerst heeft de lokale Coöperatie Echt-Susteren Energie een korte uiteenzetting gegeven over hun doelstellingen en aanpak. Informatie over de Coöperatie Echt-Susteren Energie kunt u vinden op hun website: www.echtsusterenenergie.nl.

De avond stond verder in het teken van de nieuwe landelijke subsidieregeling voor amateursportorganisaties die ingaat per 1 januari 2019. De regeling biedt mogelijkheden om, onder bepaalde condities, subsidie te krijgen voor de bouw en onderhoud van een sportaccommodatie en voor de aanschaf van sport- en spelmaterialen. Voor energiebesparende maatregelen en toegankelijkheid van de accommodatie kan eveneens een subsidiebedrag gevraagd worden.

Een deskundige heeft de aanwezigen uitgebreid geïnformeerd met concrete informatie en voorbeelden.

Als u de informatie van deze avond graag digitaal wilt ontvangen kunt u een bericht sturen naar info@vrijwilligersechtsusteren.nl.

Heeft u daarna nog aanvullende vragen, neem dan gerust contact op met Menswel, Dina Wolfs, 0475-484848.

 

 

Ga terug

Contact

Menswel (Centraal kantoor)
Chatelainplein 31
6102 BB Echt
T 0475 - 48 48 48
info@menswel.nl
www.menswel.nl

Openingstijden kantoor
Maandag t/m donderdag:
08.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag: 08.30 uur tot 12.30 uur