Jantje Beton Echt-Susteren levert € 3.238,64 euro op.

14-04-2020

Iedereen die heeft gegeven aan de collectant, bedankt namens alle collecterende verenigingen, Stichting Menswel en Jantje Beton!!

In maart is er in de gemeente van Echt-Susteren huis-aan-huis en online gecollecteerd voor “Jantje Beton”. Diverse vrijwilligers van vier verenigingen, waren 6 volle dagen druk bezig met deze collecte van Jantje Beton. Stichting Menswel trad hierbij op als coördinator.

Dit jaar bracht de collecte weer een mooi bedrag op! Wij willen daarom ook alle leiding, ouders en jeugdigen zelf bedanken voor alle hulp in de collecteweek. Dankzij jullie is de collecte weer een groot succes geworden. Graag weer tot volgend jaar.
Extra dank aan de Rabobank (Echt), die zoals ieder jaar, de telling verzorgt en het geld stort.

De Jantje Beton Collecte kent een unieke formule. 50% van de opbrengst gaat rechtstreeks naar de collecterende jeugdorganisatie, die het geld besteedt aan allerlei jeugd gerelateerde doelstelling van de eigen club. De overige 50% gaat naar Jantje Beton, die het geld besteedt aan projecten voor kinderen en jongeren in Nederland, die een helpende hand extra hard nodig hebben. Zo komt 100% van de opbrengst ten goede aan kinderen. Jantje Beton, Stichting Menswel en alle verenigingen bedanken iedereen die heeft gegeven aan de collectant!

Wilt u volgend jaar als vereniging meedoen aan de collecte? Dan hebben wij nog enkele gebieden beschikbaar. Bij vragen kunt u contact opnemen met Christine van Leeuwen 0475-484848 of christine.vanleeuwen@menswel.nl

Ga terug

Contact

Menswel (Centraal kantoor)
Chatelainplein 31
6102 BB Echt
T 0475 - 48 48 48
info@menswel.nl
www.menswel.nl

Openingstijden kantoor
Maandag t/m donderdag:
08.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag: 08.30 uur tot 12.30 uur