Kids Actief Maasgouw ronde 2 jun-jul 2020

29-05-2020

Kids Actief Maasgouw is een initiatief van alle basisscholen, BSO’s,  Myouthic, Bibliocenter en Menswel in gemeente Maasgouw. Samen met diverse sport- en cultuuraanbieders zal voor de jeugd een breed naschools activiteitenaanbod worden aangeboden in de maanden februari tot en met december. Kids  Actief Maasgouw is bedoeld als stimulering en/of  kennismaking met sport en cultuur. Kids Actief Maasgouw  biedt  kinderen de mogelijkheid om in hun vrije tijd zich verder te ontwikkelen en te ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Kids Actief Maasgouw slaat een brug tussen het kind en zijn of haar omgeving.

Voor wie?

De naschoolse activiteiten die bij Kids Actief Maasgouw worden aangeboden zijn bedoeld voor alle kinderen uit Maasgouw. Er is gekozen om de activiteiten aan te bieden voor onderbouw-, midden- en bovenbouw of een combinatie van bouwen van de basisschool. De activiteiten zullen maandag, dinsdag en donderdag tussen 16.00-17.00uur op diverse locaties plaatsvinden. 

Informatie Kids Actief Maasgouw

Menswel, Combinatiefunctionaris Sport:     yvonne.damen@menswel.nl    0475-418493

Menswel, Combinatiefunctionaris Sport:      rachel.vogels@menswel.nl      0475-484848

Myouthic, Combinatiefunctionaris Cultuur:  f.koolen@myouthic.nl               0475-561946

Voor verdere informatie over de activiteiten klik hier op de nieuwsbrief

Let op!
Aanmelden kan voor activiteit Tante Thee Gaat Naar Zee op 9 juni kan tot uiterlijk 7 juni 2020, alle andere Tante Thee voorstellingen kunnen nog tot 2 dagen vooraf worden ingeschreven en bij de sport activiteiten mag men altijd mee komen doen, liefs vooraf inschrijven indien mogelijk!

Voor alle activiteiten zijn beperkte plaatsen dus geef je snel op via onderstaand formulier!

Ga terug

Kids Actief Maasgouw ronde 2 jun-jul 2020

1
2
3
4
5
6
7
8
ma
di
don
n.v.t.
Ja gewenst
Nee niet gewenst
Door te weinig aanmeldingen gaan beide sportactiviteiten Tennis, Spellenmix op het schoolplein niet door.
2 juli De Koningsspil Thorn
Bij slecht weer krijgen de deelnemers een dag van te voren een mail indien de sport activiteit niet kan plaatsvinden of waar de voorstelling van Tante Thee Theater elders zal plaatsvinden in een locatie binnen. Bedankt voor het aanmelden van uw zoon of dochter! U ontvangt nog een bevestigingsmail voor definitieve deelname en doorgaan van de activiteit.

Contact

Menswel (Centraal kantoor)
Chatelainplein 31
6102 BB Echt
T 0475 - 48 48 48
info@menswel.nl
www.menswel.nl

Openingstijden kantoor
Maandag t/m donderdag:
08.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag: 08.30 uur tot 12.30 uur