Ben jij de klantvriendelijke beheerder die zich verantwoordelijk voelt voor veilige en schone sportaccommodaties?

“Wat is er nodig voor een fijn leven? Voldoende beweging, mensen om je heen, hulp als het nodig is en de gebouwen om dat allemaal mogelijk te maken. In de regio Echt-Susteren, Roerdalen en Maasgouw is er één organisatie die zich op al die punten sterk maakt: Menswel. Wij hebben de mensen én beheren de accommodaties die het leven in onze dorpen zoveel glans geven. En als je dat gevoel zelf even kwijt bent, zijn wij er om je er weer bovenop te helpen. Hier kijken we nog echt naar elkaar om. We praten niet over welzijnswerk en sportprojecten, over ouderenhulp en jongerencoaching… we doen het gewoon. En dat doen we met de mensen van hier. Want Menswel dat zijn we samen.”

 

Binnen Menswel ontstaat een vacature voor

Beheerder Binnensportaccommodaties (1 fte)

In deze functie zorg je voor schone, hygiënische en opgeruimde accommodaties en zie je toe op de naleving van huisregels op het gebied van veiligheid en hygiëne. Samen met je collega’s ben je het aanspreekpunt voor sporters en bezoekers en houdt je toezicht op het gebruik van onze binnensportaccommodaties.
Je bent een enthousiaste en gemotiveerde medewerker die graag met mensen werkt. Je bent klantvriendelijk, sociaal en communicatief sterk. Je komt zowel zelfstandig als in teamverband goed tot je recht. Je neemt initiatieven, beschikt over een flexibele instelling en bent stressbestendig.

Voor deze functie beschik je over de volgende kennis en ervaring:

• Je hebt tenminste VMBO werk- en denkniveau;
• Je hebt een geldig BHV- diploma of bent bereid deze te halen;
• Je hebt ervaring met schoonmaakwerkzaamheden;
• Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij:

• Een prettige werkomgeving met leuke collega’s bij een betrokken organisatie;
• Een werkweek van 36 uur;
• Een wekelijks afwisselend rooster met dag-, avond- en weekenddiensten;
• Een passend salaris (tussen € 1.714,- en € 2.492,- bruto per maand);
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Vermo (je krijgt naast je salaris onder andere 24 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, opleidingsfaciliteiten, vakantiebijslag 8% en een eindejaarsuitkering 6%);
• Een prima pensioenopbouw bij het ABP.

Heb je interesse in deze vacature stuur dan zo snel mogelijk uiterlijk voor 29 oktober 2021 je motivatiebrief met CV naar sollicitatie@menswel.nl. Wil je meer weten over de inhoud van de functie neem dan telefonisch contact op met Roy Kepser, manager bedrijfsvoering, 0475-484848.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.