BIND Cultuur

Cultuurcoach
Cultuurcoach Rick Vechel is onderdeel van het team BIND Sport en Cultuur. Zijn taak is om verbindingen te maken tussen het onderwijs en culturele organisaties en tussen culturele organisaties onderling en hun publiek. Ook culturele initiatieven zijn meer dan welkom.

Cultuureducatie
Cultuureducatie vormt een belangrijk onderdeel van het werk van de Cultuurcoach: het ondersteunen van de 13 basisscholen in de gemeente met betrekking tot hun keuze voor cultuur in het lesprogramma. De leerlingen worden zo in contact gebracht met dans, muziek, theater, beeldende kunst, cultureel erfgoed, nieuwe media, etc.  

Op het middelbaar onderwijs zal vanaf het schooljaar 2018-2019 aandacht zijn voor wat de jongeren zelf willen organiseren. Onder begeleiding van de Cultuurcoach zal Werkgroep JONG van/voor/door jongeren activiteiten organiseren binnen hun maatschappelijke stages.


Overig
De cultuurcoach ondersteunt verder o.a. het Comité Open Monumentendag Echt-Susteren, de werkgroep Kunst in de Openbare Ruimte en andere zaken die zich voordoen op het culturele vlak. Bij ideeën, suggesties of vragen, maak gebruik van onderstaande contactgegevens.

Voor informatie: cultuurcoach@menswel.nl of 06-18 40 57 59. Actuele informatie is ook te vinden via de Facebook-pagina van de cultuurcoach: https://www.facebook.com/BINDcultuurcoach  

Contact

Menswel (Centraal kantoor)
Chatelainplein 31
6102 BB Echt
T 0475 - 48 48 48
info@menswel.nl
www.menswel.nl

Openingstijden kantoor
Maandag t/m donderdag:
08.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag: 08.30 uur tot 12.30 uur