Filter op accommodatie:

Filter op sport:

Filter op locatie:

Maatschappelijk Centrum de Spil

Verschillende maatschappelijke organisaties zijn gehuisvest in het Sociaal Maatschappelijk Centrum de Spil, zoals het Sociaal Wijkteam, de Huiskamer Plus, Bibliocenter en Steunpunt Vrijwilligers.

Sociaal Wijkteam

In het Sociaal wijkteam kunnen inwoners terecht met vragen over gezondheid, opvoeden en inkomen, over voorzieningen en dagbesteding. En ook als je vragen hebt over mantelzorg of eenzaamheid. Of als je iemand kent die ondersteuning nodig heeft.

Huiskamer Plus

De Huiskamer Plus is een fijne kleinschalige vorm van dagbesteding. Als u ouder wordt en soms de dag niet meer goed doorkomt. Of als u niet meer kunt deelnemen aan het verenigingsleven, een beperking heeft of als u kampt met vergeetachtigheid kunt u gebruik maken van de Huiskamer Plus.

Bibliocenter

De collectie van de bibliotheek bestaat uit boeken voor volwassenen, voor jongeren 12+ en boeken voor de kleintjes van 0 tot 4 jaar.

Steunpunt vrijwilligers

Steunpunt Vrijwilligers ondersteunt het vrijwilligerswerk in de gemeente Maasgouw. Bij het Steunpunt kunnen inwoners terecht als ze vrijwilligerswerk willen doen. Ook organisaties en verenigingen kunnen er terecht als ze vrijwilligers zoeken.

Kaart

Informatie

Accommodatie: Huiskamer, Multifunctioneel Adres: Suikerdoossingel 49, 6051 HN Maasbracht

Snel contact

Tel: 0475 484 848 E-mail: info@menswel.nl Website: www.menswel.nl