Filter op categorie:

Filter op maand:

  • 2024
  • 2025

Filter op locatie:

Aqua DrumsVibes®

SAF AQUA DrumsVibes® fitnessen in het water is overgewaaid uit Polen en is speciaal bedoeld voor iedereen. Het drummen op het wateroppervlakte is zo ontwikkeld dat het programma niet ál te moeilijk is. Er komen dus geen bijzondere technieken bij kijken en regels hoef je niet uit je hoofd te leren.

Dus wil jij je energie kwijt, heb jij zin om ergens op te rammen of ben jij een muziekliefhebber die wel wat beweging kan gebruiken? Dan voel jij je bij SAF AQUA DrumsVibes® als een vis in het water. Je krijgt bij ons drumstokken van zo’n 400 gram per setje, waarmee je het opneemt tegen de weerstand van het water. Het voordeel? Je kan het zo moeilijk, zwaar of ritmisch maken als je zelf wilt. Extra leuk: de oefeningen zijn zo ontworpen dat je tijdens SAF AQUA DrumsVibes® zoveel mogelijk spiergroepen traint. Ideaal als de sportschool niet helemaal jouw ding is.

De lessen worden gegeven door enthousiaste zweminstructeurs en duren 45 minuten. Een les is opgebouwd uit een warming-up, een inspanningsgedeelte en een cooling-down.

Informatie

Datum: Tijd: Voor: Iedereen Locatie: Zwembad In de Bandert Adres: Bandertlaan 7, 6101 LZ, Echt

Aanmelden

indebandert.nl

Snel contact

Tel: 0475 482 160 E-mail: info@indebandert.nl