Filter op categorie:

Filter op maand:

  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024

Bent U de vrijwilliger die we zoeken? Doet u mee?

Al meer dan 20 jaar wordt er in de gemeente Echt-Susteren één keer per week een gezellige middag georganiseerd voor ouderen. We zijn 23 jaar geleden met 2 huiskamers gestart. Inmiddels is er op 7 plekken in Echt een huiskamerproject. Onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers, kan men bijpraten, een kaartje leggen, rummikuppen en voor de knutsel liefhebbers, creatief bezig zijn.

Deze middagen worden volledig verzorgd door een groep geweldige vrijwilligers. Tijdens de pandemie zijn een aantal huiskamers tijdelijk gesloten geweest. Omdat, heel begrijpelijk, vrijwilligers het niet veilig vonden. Maar gelukkig zijn er nu weer mogelijkheden en willen we heel graag van start. Om alle groepen te kunnen starten, zijn we op zoek naar enkele nieuwe vrijwilligers.

Vind u het leuk om samen met andere vrijwilligers één keer per week onze bezoekers een gezellige middag te bezorgen, neem dan contact op met Rieny Linssen van Stichting Menswel: per mail rieny.linssen@menswel.nl of per telefoon: 06-28214662 Zij kan u vertellen wat de mogelijkheden zijn. Bel of mail gerust en laat u informeren.

Het is ontzettend leuk vrijwilligerswerk en geeft veel voldoening! U bent van harte welkom!