Filter op categorie:

Filter op maand:

  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024

Mantelzorgavond

Blijk van waardering voor onze mantelzorgers

Een dik verdiende blijk van waardering. Die kregen veel mantelzorgers uit Echt-Susteren op donderdag 24 november in het gemeentehuis in Echt. Elk jaar houdt de gemeente Echt-Susteren in samenwerking met stichting Menswel een waarderingsavond om mantelzorgers te bedanken voor hun inzet in onze samenleving.

Een naaste helpen

Mantelzorgers zetten zich belangeloos in voor iemand in hun directe omgeving. Ze helpen bijvoorbeeld met het huishouden, de boodschappen of bij de verzorging. “Vaak zetten mantelzorgers zichzelf op de tweede plaats”, zegt wethouder Geert Frische. “Reden genoeg om ze samen met een introducee uit te nodigen voor een gezellige avond, waarbij de zorgen voor even aan de kant kunnen.”

Muzikale avond

De ruim 250 gasten waren er tijdens de waarderingsavond inderdaad echt even uit met optredens van De Breultaler, buuttereedner Bas van Neer, Richtig Rex en duo Spik en Span. Ook was er gezorgd voor een hapje en een drankje. Geert Frische: “De sfeer zat er goed in. Ik hoop dat deze avond de mantelzorgers energie heeft gegeven om hun goede werk te blijven doen.” De gemeente Echt-Susteren kreeg hulp bij de organisatie van de avond van medewerkers en vrijwilligers van Menswel en volleybalvereniging v.c. Patrick.