Filter op categorie:

Filter op maand:

  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024

Samen Menswel!

SAMEN maken we Menswel. In dit magazine lees je inspirerende verhalen over de organisatie, onze mensen én onze inwoners. Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten over onze organisatie? Klik dan op onderstaande link. Veel leesplezier!

Een woord van onze directeur-bestuurder

Onze collega’s zetten zich dag in dag uit in voor de buurt en goede sportvoorzieningen. Met eindeloos enthousiasme worden mooie initiatieven gerealiseerd. Onze rol kunnen we alleen vervullen in samenwerking met en dankzij betrokken inwoners. Inwoners die zich willen inzetten voor hun medemens. Wat we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd, hebben we niet alleen kunnen voortzetten maar ook uitbouwen. Dit belooft veel moois voor de toekomst.

Nog meer als voorgaande jaren gaan we inzetten op het versterken van onze contacten in de wijken. Alles met het doel om waar nodig initiatieven in wijken te ondersteunen en te faciliteren. Maar ook om vragen en problemen snel in beeld te krijgen en snel op te lossen. Dit onder het motto: hoe eerder in beeld, hoe makkelijker op te lossen.

We zetten een aantal inspirerende verhalen en initiatieven in de spotlight. We zijn ervan overtuigd dat deze verhalen een inspiratie vormen voor velen. Met gepaste trots, op onze medewerkers én inwoners van de gemeenten.

Veel leesplezier!

Groet, Jacco Haagmans
Directeur-bestuurder Menswel

Meer weten?

Wil je graag meer weten over onze organisatie en wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil jij je graag inzetten voor jouw gemeente?

Neem dan contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.