Filter op categorie:

Filter op maand:

  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024

Leuke activiteiten in de week voor de gezonde jeugd


Van 10 tot en met 15 juni is het de Week voor de Gezonde Jeugd. Een week waarin we extra aandacht geven aan de gezonde leefomgeving voor kinderen. Menswel organiseert daarom een aantal leuke activiteiten.  

OLYMPISCHE STRAATSPELEN
Tijdens de week voor de Gezonde Jeugd organiseren wij de Olympische Straatspelen van Echt-Susteren. Je gaat knikkeren, stoepranden, een kunstwerk maken van krijt en veel meer. Lekker buiten spelen en bewegen!

De Olympische Straatspelen worden op een drietal locaties gehouden:

  • Maandag 10 juni: Leisure Park in de Bandert (Echt)
  • Dinsdag 11 juni: Sportpark Krekelzang (Nieuwstadt)
  • Donderdag 13 juni: Openbare speeltuin aan de Jozefstraat (Susteren)

De activiteiten starten om 16.00 uur en duren tot 17.30 uur. Deelname is gratis! Aanmelden kan makkelijk en snel via www.menswel.nl/sport-bewegen

SPORT- EN SPELINSTUIF
Wil jij gezellig en lekker sporten, bewegen en spelen? Kennis maken verschillende sporten en beweegvormen? Kom dan gratis met ons meedoen!

Elke woensdagmiddag organiseren we een leuke en gezellige sport- en spelinstuif voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar! Dat doen we in Sporthal ‘in de Bandert’ (Echt) en Sporthal ‘Reinoudhal’ (Susteren). De activiteit begint op beide locaties om 13:30 en duurt tot 14:30 uur.

Er is geen aanmelding voor nodig. Het is gratis, dus gewoon binnenlopen en lekker meedoen!

PEUTER- EN KLEUTER4DAAGSE
Tijdens de Peuter-/kleuter4daagse gaan kinderen t/m 3 jaar vier dagen op pad in de week voor de gezonde jeugd. De pedagogisch medewerkers wandelen dagelijks tijdens de opvanguren van de kinderopvang/peuterspeelzaal of BSO minimaal een kwartier langs een zelf uitgezette route.

Na afloop van deze vier dagen ontvangen de kinderen een vrolijke, officiële medaille als beloning.

MEER INFORMATIE?
Heb je vragen? Of wil je meer informatie over één van de activiteiten? Ga dan naar onze website www.menswel.nl of neem contact met ons op via bind@menswel.nl.