Filter op accommodatie:

Filter op sport:

Filter op locatie:

Centraal kantoor Menswel

Welkom bij het hoofdkantoor van Menswel – waar de toekomst van welzijn wordt gevormd!

Bij Menswel geloven we in de kracht van welzijn en streven we ernaar om positieve veranderingen te brengen in de levens van mensen. Ons hoofdkantoor is het bruisende hart van al onze activiteiten en vormt de ideale plek waar onze visie werkelijkheid wordt.

Innovatie & samenwerking

Stap binnen in een wereld van innovatie en samenwerking, waar creatieve geesten samenkomen om te brainstormen, te creëren en te transformeren. Het Menswel-hoofdkantoor is een broedplaats van ideeën, waar inspiratie de lucht vult. We moedigen onze medewerkers aan om ideeën te delen, uitdagingen aan te gaan en innovatieve oplossingen te vinden die de gemeenschappen die we bedienen ten goede komen.

We zijn vastbesloten om betrokken te zijn bij de lokale bevolking en ons kantoor fungeert als een hub waar we samenkomen met partners, belanghebbenden en gemeenschapsleiders om de welzijnsagenda vooruit te helpen.

Kom naar ons hoofdkantoor en word deel van de Menswel-familie. Samen kunnen we een positieve impact creëren en de toekomst van welzijn vormgeven. Sluit je aan bij ons en laten we samen bouwen aan een betere wereld!

Kaart

Informatie

Accommodatie: Huiskamer, Vergaderruimte Adres: Chatelainplein 31, 6102 BB Echt

Snel contact

Tel: 0475 484 848 E-mail: info@menswel.nl