Filter op accommodatie:

Filter op sport:

Filter op locatie:

Zwembad in de Bandert

Na een volledige renovatie is Zwembad In de Bandert in april 2017 heropend. In het binnenzwembad in Echt vind je een sportief wedstrijdbad met snelle startblokken, een therapeutisch doelgroepenbad met beweegbare bodem en watertemperatuur van 31,5º Celsius, een ontspannende whirlpool, een kronkelende waterglijbaan en een sprayparkje voor de allerkleinsten.

Wedstrijdbad

Zwembad In de Bandert in Echt heeft het nieuwste wedstrijdbad in de regio Midden Limburg. Het moderne wedstrijdbad van 25 x 12,5 meter heeft vijf zwembanen en startblokken, een watertemperatuur van 29°C, een hypermodern drenkelingen detectiesysteem en een hoge bezoekerstribune.

Naast gezinszwemmen, baantjes zwemmen, spetter spektakel en zwemles, wordt dit regionale wedstrijdbad gebruikt door diverse duik- en zwemverenigingen. Regelmatig vinden er regionale zwemwedstrijden plaats.

Doelgroepenbad

Zwembad In de Bandert beschikt over een splinternieuw therapeutisch doelgroepenbad met een volledige beweegbare bodem van 15 x 9 meter. Door de beweegbare bodem is het doelgroepenbad geschikt voor veel activiteiten voor alle leeftijden.

Met een constante watertemperatuur van 31,5°C is het doelgroepenbad ook uitstekend geschikt voor bezoekers met klachten als fibromyalgie, reuma, artritis en andere chronische bewegingsaandoeningen.

Sportcafé

Sportcafé In de Bandert biedt na een bezoek aan het zwembad of de sporthal voor de liefhebbers een drankje en een hapje in een sfeervol ingerichte horeca-voorziening.

Vanuit het sportcafé heb je uitzicht op het binnenbad. Het sportcafé beschikt over een vergaderlocatie voor 20 personen en bij goed weer ben je ook van harte welkom op ons ruim en zonnig buitenterras.

Kaart

Informatie

Accommodatie: Evenementen, Huiskamer, Multifunctioneel, Sportcafé, Vergaderruimte, Zwembad Sporten: Aqua Sporten, Duiken, Zwemles, Zwemmen Adres: Bandertlaan 7, 6101 LZ Echt

Snel contact

Tel: 0475 482 160 E-mail: info@indebandert.nl Website: indebandert.nl

Foto's