Filter op accommodatie:

Filter op sport:

Filter op locatie:

Eurobad Maasbracht

Gewoon lekker buiten zwemmen. Dat doe je bij buitenbad Eurobad Maasbracht in de gemeente Maasgouw (Midden Limburg). Een voordelig en leuk buitenzwembad voor de hele familie. Recreatief zwemmen of banen zwemmen in de grote zwembaden, spetteren in het peuterbad, duiken van de hoge of lage duikplank, spelen in de speeltuin en zonnen op de ruime zonneweide. Een ijsje, snack of drankje bij onze horeca kiosk. Kom lekker ontspannen en zwemmen in ons mooi zwembad.

Veilig en schoon water

Buitenbad Eurobad Maasbracht heeft veilig en schoon zwemwater. En niet zo’n klein beetje. Er zijn maar liefst vier zwembaden met totaal 1.122 m2 zwemwater, waarin je heerlijk kunt zwemmen in de buitenlucht.

Alleen voor waaghalzen

Aan de rand van het diepe buitenbad staat onze duiktoren. Hier kun je springen en duiken van 3 meter hoogte. Iets voor echte waaghalzen dus. Vind je dat nog net wat te hoog, geen probleem dan spring je gewoon van de lage duikplank. Net zoveel plezier toch. En als je goed geoefend hebt dan maak je de coolste salto’s en het beste bommetje in buitenbad Eurobad Maasbracht.

Goedkoop dagje uit

Buitenbad Eurobad Maasbracht is een betaalbaar buitenzwembad in Midden Limburg met een uitstekende reputatie en een hoge kwaliteit. Je kunt hier nog ouderwets genieten van een gezellig en goedkoop kinderfeestje of dagje uit voor het hele gezin. Je mag uiteraard ook je eigen eten & drinken meenemen. Heb je geen zin om te sjouwen met al die spullen, dan kun je ook terecht bij onze horeca kiosk.

Kaart

Informatie

Accommodatie: Zwembad Sporten: Zwemmen Adres: Europlein 5, 6051 HM Maasbracht

Foto's