Filter op accommodatie:

Filter op sport:

Filter op locatie:

Groepsaccommodatie In de Bandert

Groepsaccommodatie In de Bandert ligt in het Midden Limburgse Echt-Susteren. Deze moderne en duurzame groepsaccommodatie ligt op een groene plek aan de rand van het 60 hectare grote sport- en leisurepark In de Bandert. De fraai ingerichte buitenruimte van de groepsaccommodatie is volledig omheind. De groepsaccommodatie is uitermate geschikt voor sportgroepen, jeugdgroepen en scholen tot maximaal 60 personen.

Sportgroepen

Groepsaccommodatie In de Bandert is ideaal voor een teamweekend. Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie met voetbalveld voor je volgende sportkamp? Kijk dan snel wat we jouw club of sportvereniging te bieden hebben.

Jeugdgroepen

Leisurepark In de Bandert heeft werkelijk alles in huis voor georganiseerde jeugdgroepen. Door de ruime groepsaccommodatie met groot grasveld en het enorme aanbod aan activiteiten is je volgende jeugdkamp altijd een succes.

Scholen

Zoek jij een betaalbare en moderne groepsaccommodatie met veel buitenruimte voor een schoolkamp of werkweek? Onze locatie is zeer geschikt voor scholen. Je volgende groep 8 kamp is voordelig, gemakkelijk en snel te organiseren.

Tijdelijk niet beschikbaar

De groepsaccommodatie is tijdelijk niet beschikbaar in verband met de opvang van Oekraïense vluchtelingen.

Kaart

Informatie

Accommodatie: Evenementen, Groepsaccommodatie, Vergaderruimte Adres: Sportpad 11A, 6101 LJ Echt

Foto's