Filter op accommodatie:

Filter op sport:

Filter op locatie:

Gymzaal Koningsbosch

Gymzaal Karel V gelegen aan de Karel V-straat in Koningsbosch heeft een afmeting van 21 x 12 meter. De gymzaal is traditioneel gebouwd maar heeft in 2011 een flinke update gekregen, ook op het gebied van duurzaamheid. Er zijn verschillende faciliteiten aanwezig, zoals kleedlokalen, toiletten en douches. De gymzaal is voorzien van een ruime materiaalberging.

Recreatief

Deze gymzaal is geschikt voor recreatieve sport en bewegingsonderwijs. Er kunnen onder andere de volgende sporten beoefend worden: tafeltennis, gymnastiek, minivoetbal, volleybal en minihandbal, badminton, basketbal.

Parkeren

Er is een mogelijkheid tot gratis parkeren. 

Wil je reserveren?

Via het reserveringssysteem van Menswel heb je de mogelijkheid om direct online de beschikbaarheid in te zien. Daarnaast is het mogelijk om online een reservering te plaatsen. Hieronder vind je een overzicht van alle beschikbare accommodaties. Klik op de button "Beschikbaarheid" om alle beschikbare zalen in een oogopslag te bekijken.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kaart

Informatie

Accommodatie: Gymzaal Sporten: Aerobics, Dansen, Freerunning, Gymnastiek, Handbal, Tafeltennis, Turnen, Vechtsport, Voetbal, Volleybal Adres: Karel V-straat 49, 6104 BR Koningsbosch

Snel contact

Tel: 0475 484 848 E-mail: reserveren@menswel.nl