Filter op accommodatie:

Filter op sport:

Filter op locatie:

Sportzaal Pey-Echt

De sportzaal gelegen aan de Hubertusstraat in Pey heeft een afmeting van 28 x 16 meter en heeft ondanks de leeftijd een bijzonder vriendelijke en open uitstraling. Er zijn verschillende faciliteiten aanwezig, zoals kleedlokalen, toiletten en douches. De zaal is voorzien van een ruime materiaalberging.

Recreatief

De sportzaal  is geschikt voor recreatieve sport en bewegingsonderwijs. Er kunnen onder andere de volgende sporten beoefend worden: dansen, gymnastiek, voetbal, volleybal en turnen, maar ook activiteiten voor ouderen en vormen van yoga.

Parkeren

Er is een mogelijkheid tot gratis parkeren. 

Wil je reserveren?

Via het reserveringssysteem van Menswel heb je de mogelijkheid om direct online de beschikbaarheid in te zien. Daarnaast is het mogelijk om online een reservering te plaatsen. Hieronder vind je een overzicht van alle beschikbare accommodaties. Klik op de button "Beschikbaarheid" om alle beschikbare zalen in een oogopslag te bekijken.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kaart

Informatie

Accommodatie: Evenementen, Gymzaal, Sportzaal Sporten: Aerobics, Dansen, Freerunning, Gymnastiek, Handbal, Turnen, Vechtsport, Voetbal, Volleybal Adres: Hubertusstraat 1, 6102 AS Pey-Echt

Snel contact

Tel: 0475 484 848 E-mail: reserveren@menswel.nl