Filter op accommodatie:

Filter op sport:

Filter op locatie:

Sporthal Echt

Sporthal In de Bandert is gebouwd in koepelvorm, heeft een afmeting van 48 x 32 meter en beschikt over een authentieke houten Bruynzeel-vloer in bijzonder goede staat. De sporthal kan opgedeeld worden in twee of drie afzonderlijke haldelen. De afzonderlijke haldelen zijn geschikt voor bewegingsonderwijs en sportactiviteiten voor kleinere groepen. De kleedlokalen, toiletten en douches zijn gemoderniseerd. De hal is voorzien van meerdere ruime bergingen voor sportmaterialen.

Recreatief en wedstrijdsport

De gehele sporthal is aantrekkelijk voor wedstrijd- en teamsporten zoals voetbal, handbal, volleybal, gymnastiek, badminton, tennis, basketbal, judo en ook voor meer recreatieve beweegactiviteiten zoals peutergym en meer bewegen voor ouderen. De hal beschikt over een (uitschuifbare) tribune.

Multifunctioneel en Evenementen

De hal kan geschikt gemaakt worden voor multifunctioneel gebruik waardoor ook evenementen in de hal kunnen plaatsvinden. Bijkomend voordeel is dat de hal rolstoelvriendelijk is.

Wil je reserveren?

Via het reserveringssysteem van Menswel heb je de mogelijkheid om direct online de beschikbaarheid in te zien. Daarnaast is het mogelijk om online een reservering te plaatsen. Hieronder vind je een overzicht van alle beschikbare accommodaties. Klik op de button "Beschikbaarheid" om alle beschikbare zalen in een oogopslag te bekijken.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kaart

Informatie

Accommodatie: Evenementen, Gymzaal, Multifunctioneel, Sportcafé, Sporthal, Sportzaal, Vergaderruimte Sporten: Aerobics, Badminton, Basketbal, Dansen, Dynamic Tennis, Freerunning, Gymnastiek, Handbal, Peutergym, Tennis, Turnen, Vechtsport, Voetbal, Volleybal Adres: Bandertlaan 7, 6101 BD Echt

Snel contact

Tel: 0475 484 848 E-mail: reserveren@menswel.nl