Filter op accommodatie:

Filter op sport:

Filter op locatie:

Sporthal Susteren

Sporthal Reinoudhal heeft een afmeting van 48 x 25 meter en kenmerkt zich door de moderne, bijzonder frisse uitstraling en open karakter. De hal kan opgedeeld worden in twee of drie aparte haldelen. Hierdoor ontstaan er mogelijkheden voor het beoefenen van diverse takken van sport, voor bewegingsonderwijs en sportactiviteiten voor kleinere en grotere groepen. De sporthal is voorzien van ruime materiaalbergingen en beschikt over een zittribune.

Recreatief en wedstrijdsport

Veel voorkomende sporten in de sporthal zijn onder meer handbal, volleybal, badminton en voetbal. Vrijwel dagelijks vinden er ook diverse beweegactiviteiten voor ouderen plaats en maken twee basisscholen intensief gebruik van de hal en de speciale voorzieningen voor bewegingsonderwijs.

Sportcafé

Vanuit het sportcafé ( met vergaderfaciliteit )  is zicht op het speelveld. Toiletten bevinden zich in de directe nabijheid van het sportcafé / speelveld. 

Multifunctioneel

In het souterrain van deze sporthal bevindt zich een kleinere sportzaal die multifunctioneel inzetbaar is. De zaal wordt onder meer gebruikt voor aerobics, dans, yoga, thai chi en is ook geschikt voor judo en personal training. In het souterrain bevinden zich ook alle douche- en kleedruimten en kunnen vaste gebruikers beschikken over een extra bergruimte.

Wil je reserveren?

Via het reserveringssysteem van Menswel heb je de mogelijkheid om direct online de beschikbaarheid in te zien. Daarnaast is het mogelijk om online een reservering te plaatsen. Hieronder vind je een overzicht van alle beschikbare accommodaties. Klik op de button "Beschikbaarheid" om alle beschikbare zalen in een oogopslag te bekijken.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kaart

Informatie

Accommodatie: Evenementen, Gymzaal, Multifunctioneel, Sportcafé, Sporthal, Sportzaal, Vergaderruimte Sporten: Aerobics, Badminton, Basketbal, Dansen, Dynamic Tennis, Freerunning, Gymnastiek, Handbal, Judo, Turnen, Vechtsport, Voetbal, Volleybal, Yoga Adres: Reinoud van Gelderstraat 61, 6114 EA Susteren

Snel contact

Tel: 0475 484 848 E-mail: reserveren@menswel.nl