Filter op accommodatie:

Filter op sport:

Filter op locatie:

Sporthal Maasbracht

Sporthal Andreas heeft een afmeting van 44 x 32 meter en kan opgedeeld worden in drie aparte haldelen. Hierdoor ontstaan er twee of  drie kleinere haldelen die bewegingsonderwijs en sportactiviteiten voor kleinere groepen aantrekkelijk maken. De hal beschikt over meerdere faciliteiten zoals een tribune, ruime kleedlokalen, toiletten, douches en ruime bergingen. 

Recreatief en wedstrijdsport

Deze sporthal is geschikt voor recreatieve sport en wedstrijdsport. Er kunnen onder andere de volgende sporten beoefend worden: dansen, badminton, basketbal, bewegen voor ouderen, handbal, volleybal, voetbal en freerunning. Ten behoeve van de turnsport wordt de hal binnenkort waarschijnlijk uitgebreid met een springkuil.

Sportcafé

De hal beschikt op dit moment niet over een sportcafé. De plannen voor de bouw van een gloednieuwe horecavoorziening liggen klaar ter uitvoering.

Evenementen

Met eenvoudige aanpassingen kunnen evenementen georganiseerd worden. 

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en een fietsenstalling aanwezig. De locatie is goed te bereiken met openbaar vervoer.

Wilt u reserveren?

DD dash MM dash JJJJ
Tijdstip?*
:
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kaart

Informatie

Accommodatie: Evenementen, Gymzaal, Sporthal, Sportzaal, Vergaderruimte Sporten: Aerobics, Airtumbling, Badminton, Basketbal, Dansen, Dynamic Tennis, Freerunning, Gymnastiek, Handbal, Peutergym, Tennis, Turnen, Vechtsport, Voetbal, Volleybal Adres: Europlein 7-7b, 6051 HM Maasbracht

Snel contact

Tel: 0475 484 848 E-mail: reserveren@menswel.nl

Foto's