Filter op accommodatie:

Filter op sport:

Filter op locatie:

Sporthal Maasbracht

Sporthal Andreas heeft een afmeting van 44 x 32 meter en kan opgedeeld worden in drie aparte haldelen. Hierdoor ontstaan er twee of  drie kleinere haldelen die bewegingsonderwijs en sportactiviteiten voor kleinere groepen aantrekkelijk maken. De hal beschikt over meerdere faciliteiten zoals een tribune, ruime kleedlokalen, toiletten, douches en ruime bergingen. 

Recreatief en wedstrijdsport

Deze sporthal is geschikt voor recreatieve sport en wedstrijdsport. Er kunnen onder andere de volgende sporten beoefend worden: dansen, badminton, basketbal, bewegen voor ouderen, handbal, volleybal, voetbal en freerunning. Ten behoeve van de turnsport wordt de hal binnenkort waarschijnlijk uitgebreid met een springkuil.

Sportcafé

Koffie en thee is altijd beschikbaar via de koffieautomaat. Deze is voorzien van een PIN-betalingssysteem. Ditzelfde geldt voor de frisdrank- en snoepautomaten.

Het sportcafé wordt geëxploiteerd door Badmintonvereniging de Maasdroppers. Voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden kun je contact opnemen met contactpersoon Gerard Janssen via tel. 06 – 38 05 66 91.

Evenementen

Met eenvoudige aanpassingen kunnen evenementen georganiseerd worden. 

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en een fietsenstalling aanwezig. De locatie is goed te bereiken met openbaar vervoer.

Wil je reserveren?

Via het reserveringssysteem van Menswel heb je de mogelijkheid om direct online de beschikbaarheid in te zien. Daarnaast is het mogelijk om online een reservering te plaatsen. Hieronder vind je een overzicht van alle beschikbare accommodaties. Klik op de button "Beschikbaarheid" om alle beschikbare zalen in een oogopslag te bekijken.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kaart

Informatie

Accommodatie: Evenementen, Gymzaal, Sporthal, Sportzaal, Vergaderruimte Sporten: Aerobics, Airtumbling, Badminton, Basketbal, Dansen, Dynamic Tennis, Freerunning, Gymnastiek, Handbal, Peutergym, Tennis, Turnen, Vechtsport, Voetbal, Volleybal Adres: Europlein 7-7b, 6051 HM Maasbracht

Snel contact

Tel: 0475 484 848 E-mail: reserveren@menswel.nl