Filter op accommodatie:

Filter op sport:

Filter op locatie:

Sporthal Heel

Sporthal Reutsdael heeft een afmeting van 42 x 28 meter en kan opgedeeld worden in drie aparte haldelen. Hierdoor ontstaan er drie kleinere sportruimten die bewegingsonderwijs en sportactiviteiten voor kleinere groepen mogelijk maken.  Er zijn verschillende faciliteiten aanwezig, zoals een tribune, kleedlokalen, toiletten en douches. De hal is voorzien van meerdere  materiaalbergingen. 

Recreatief en wedstrijdsport

In de hal kunnen zowel recreatieve sporten als ook wedstrijdsporten beoefend worden. Handbal, volleybal, judo, gymnastiek, dansen, voetbal en dynamic tennis zijn hier voorbeelden van.

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en een fietsenstalling aanwezig. De locatie is te bereiken met openbaar vervoer.

Multifunctionele ruimte

De hal beschikt bovendien over een multifunctionele ruimte waar handboogport, vergaderen, horeca en ontmoeting hand in hand gaan. De horecafaciliteit wordt beheerd door de plaatselijke handboogvereniging.

Sportcafé

De frisdrank- en snoepautomaat in de entree is altijd beschikbaar. Deze is voorzien van een PIN-betalingssysteem.

Het sportcafé wordt geëxploiteerd door Handboogschutterij De Zonnebloem. Voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden kun je contact opnemen via voorzitter@handboog.nl.

Evenementen

Met simpele aanpassingen kunnen in de hal evenementen georganiseerd worden. 

Wil je reserveren?

Via het reserveringssysteem van Menswel heb je de mogelijkheid om direct online de beschikbaarheid in te zien. Daarnaast is het mogelijk om online een reservering te plaatsen. Hieronder vind je een overzicht van alle beschikbare accommodaties. Klik op de button "Beschikbaarheid" om alle beschikbare zalen in een oogopslag te bekijken.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kaart

Informatie

Accommodatie: Evenementen, Gymzaal, Multifunctioneel, Sportcafé, Sporthal, Sportzaal, Vergaderruimte Sporten: Aerobics, Archery, Badminton, Basketbal, Dansen, Dynamic Tennis, Freerunning, Gymnastiek, Handbal, Judo, Korfbal, Tafeltennis, Turnen, Vechtsport, Voetbal, Volleybal Adres: Sportparklaan 62, 6097 CW Heel

Snel contact

Tel: 0475 484 848 E-mail: reserveren@menswel.nl