Filter op accommodatie:

Filter op sport:

Filter op locatie:

Sportzaal Wessem

Sportzaal De Tump in Wessem heeft de voor een sportzaal gebruikelijke afmeting van 28 x 22 meter en kan opgedeeld worden in twee aparte zaaldelen. De sportzaal is tevens ingericht voor bewegingsonderwijs. De sportzaal beschikt over de gebruikelijke faciliteiten zoals een tribune, kleedlokalen, toiletten en douches en ruime materiaalbergingen. De hal is voorzien van een separate vergaderruimte.

Recreatief en wedstrijdsport

Deze sportzaal is geschikt voor recreatieve sport en wedstrijdsport. De meest beoefende sport is volleybal, maar ook  korfbal, basketbal, badminton, dansen, yoga, minivoetbal, turnen /gymnastiek en freerunning  zijn goed mogelijk.

Evenementen

In de sportzaal kunnen, met enkele aanpassingen, kleinere evenementen georganiseerd worden. 

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en een fietsenstalling aanwezig. De locatie is te bereiken met openbaar vervoer.

Gesloten t/m medio 2024

Wegens grootschalige renovatiewerkzaamheden is de sporthal gesloten t/m medio 2024.

Wil je reserveren?

Via het reserveringssysteem van Menswel heb je de mogelijkheid om direct online de beschikbaarheid in te zien. Daarnaast is het mogelijk om online een reservering te plaatsen. Hieronder vind je een overzicht van alle beschikbare accommodaties. Klik op de button "Beschikbaarheid" om alle beschikbare zalen in een oogopslag te bekijken.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kaart

Informatie

Accommodatie: Evenementen, Gymzaal, Sportzaal Sporten: Aerobics, Badminton, Dansen, Dynamic Tennis, Freerunning, Gymnastiek, Handbal, Korfbal, Turnen, Vechtsport, Voetbal, Volleybal Adres: Thornerweg 3, 6019 CA Wessem

Snel contact

Tel: 0475 484 848 E-mail: reserveren@menswel.nl