Filter op accommodatie:

Filter op sport:

Filter op locatie:

Sportzaal Stevensweert

Sportzaal Stevensweert heeft een afmeting van 28 x 16 meter. De gebruikelijke faciliteiten  zoals kleedlokalen, toiletten, douches en materiaalberging  zijn in deze sportzaal aanwezig.

Recreatieve sport

Deze sportzaal is geschikt voor recreatieve sport en bewegingsonderwijs. Er kunnen onder andere de volgende sporten beoefend worden: gymnastiek, volleybal, handbal, badminton, dansen, yoga, mini-zaalvoetbal, basketbal en korfbal. 

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en een fietsenstalling aanwezig. De locatie is te bereiken met openbaar vervoer.

Evenementen

Met enige aanpassingen kunnen er ook kleinere evenementen plaatsvinden.

Wil je reserveren?

Via het reserveringssysteem van Menswel heb je de mogelijkheid om direct online de beschikbaarheid in te zien. Daarnaast is het mogelijk om online een reservering te plaatsen. Hieronder vind je een overzicht van alle beschikbare accommodaties. Klik op de button "Beschikbaarheid" om alle beschikbare zalen in een oogopslag te bekijken.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kaart

Informatie

Accommodatie: Evenementen, Gymzaal, Sportzaal Sporten: Aerobics, Badminton, Basketbal, Dansen, Dynamic Tennis, Freerunning, Gymnastiek, Handbal, Korfbal, Tennis, Turnen, Vechtsport, Voetbal, Volleybal Adres: Julianalaan 2-2a, 6107 BE Stevensweert

Snel contact

Tel: 0475 484 848 E-mail: reserveren@menswel.nl