Filter op categorie:

Filter op maand:

  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024

Nieuwe versoepelingen nieuw zwemrooster

Het kabinet heeft vrijdag aangekondigd over te gaan op stap 3 van het openingsplan. Dit betekent dat er meer verruimingen voor de zwembaden zullen zijn. Hier zijn wij met de samenwerkende partijen in de zwembadbranche erg blij mee.

De cijfers zien er goed uit en het aantal besmettingen en coronapatiënten daalt volgens het kabinet zo hard dat er iets eerder versoepeld kan worden dan eerder is aangekondigd. Naar verwachting zullen de nieuwe versoepelingen zaterdag 5 juni ingaan.

Protocol Verantwoord Zwemmen

Er wordt momenteel uitgezocht welke versoepelingen dit precies betreft voor de binnen- en buitenbaden. Maandag 31 mei verwachten we ook de nieuwe versie van het Protocol Verantwoord Zwemmen (versie 5.0) te ontvangen. De corona informatie op deze website wordt hier z.s.m. op aangepast.

Nieuw rooster

Met ingang van woensdag 9 juni 2021 geldt een nieuw zwemrooster en nieuwe openingstijden. We starten nagenoeg alle activiteiten weer op. Het nieuwe zwemrooster en de nieuwe openingstijden worden donderdag 3 juni 2021 gepubliceerd op deze website. Reserveren voor de activiteiten van het nieuwe zwemrooster kun je ook vanaf donderdag 3 juni.

Voor meer informatie ga naar de website van zwembad In de Bandert
https://indebandert.nl/