Filter op categorie:

Filter op maand:

  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024

Informatieavond Alzheimer Nederland Midden-Limburg

Onbegrepen gedrag: wat zijn de mogelijke oorzaken van dit gedrag? En hoe ga je daarmee om? Psycholoog Floor Geerlings vertelt meer over mogelijke oorzaken en geeft belangrijke handvatten om hiermee om te gaan.

Gedrag kan bij mensen met dementie op verschillende manieren veranderen. In alle fase van dementie kan onrustig, passief en agressief gedrag voorkomen. Dat gedrag is niet persoonlijk bedoeld, maar een symptoom van de ziekte. Wat kunnen de mogelijke oorzaken zijn en hoe ga je daarmee om?

Op 18 oktober vindt een informatieavond plaats waarbij antwoord gegeven wordt op deze vragen. Floor Geerlings, psycholoog bij MET GGZ geeft uitleg en advies hoe om te gaan met deze situatie. Alle belangstellenden zijn van harte welkom. Voel je vrij om iemand mee te nemen.

Datum: Woensdag 18 oktober 2023

Tijd: 19.00 – 21.00 uur, de zaal opent om 18.45 uur

Locatie: Huiskamer Extra in Echt, De Bandert, Bandertlaan 7

Oproep vrijwilligers

Wil jij je inzetten voor Alzheimer Nederland? Loop dan gerust eens binnen in één van de Alzheimer Cafés in regio Midden-Limburg. Voor meer informatie kijk je op https://www.alzheimer-nederland.nl/

Vragen?

Neem contact op met Kitty Bruinsma (06-51236364) of Paul Tulfer (06-41024927)

Alzheimer Nederland

Meer weten over Alzheimer Nederland en deze activiteit? Kijk dan op de website: https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/midden-limburg/onbegrepen-gedrag