Filter op categorie:

Filter op maand:

  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024

Nieuw lid RvT Menswel

De Raad van Toezicht heeft in zijn vergadering van 26 oktober mevrouw Carolien Klesman-Nacken benoemd tot lid. Mevrouw Klesman zal per 1 januari 2024 de vrijkomende plek van Linda Kurstjens innemen, die na de maximale zittingstermijn van 8 jaar, afscheid neemt als lid van de Raad van Toezicht.

De Raad van Toezicht heeft Carolien leren kennen als een gedreven en ervaren opvolger met een passie voor welzijn en sport. Carolien heeft afgelopen jaren in verschillende functies ruime ervaring in het gemeentelijk domein en in het bijzonder in het Sociale domein opgebouwd. Momenteel is ze als gemeentesecretaris werkzaam in de gemeente Heeze-Leende. Haar visie sluit aan bij de rol die de Menswel organisatie in de gemeenschap wil vervullen: Mensen stimuleren om ‘Mee te doen’, talenten te ontwikkelen/benutten en waar nodig te ondersteunen in het vinden van de eigen weg.

Carolien ziet deze nieuwe functie als een mooie uitdaging. “Trots om hier in mijn woonomgeving een maatschappelijke bijdrage aan te mogen leveren. Met veel plezier wil ik daarom graag meedoen in de raad van toezicht!”