Filter op categorie:

Filter op maand:

  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024

Open dag In de Bandert

Ook na de vakantie is ontspanning door inspanning belangrijk. Dat kan in het mooie park In de Bandert met een divers aanbod van sport en spel en bewegen.

Om de start van het nieuwe (sport)seizoen te vieren en de nieuwe sportaccommodaties te openen, organiseren meer dan 30 organisaties op zaterdag 17 september een open dag in park In de Bandert. Iedereen is welkom om op 17 september van 10.00 uur tot 14.00 uur zelf te ervaren welke mogelijkheden In de Bandert voor iedereen te bieden heeft. Maak actief kennis met de verschillende sporten die u kunt beoefenen en kom kijken naar (olympisch) medaillewinnaars die demonstraties van diverse sporten verzorgen. Alle verenigingen staan met enthousiasme klaar om voor iedereen een leuke dag neer te zetten.

Menswel is ook flink vertegenwoordigd in het zwembad, de sporthal, de groepsaccommodatie, Talenthouse in het nieuwe Cubegebouw, onze combinatiefunctionarissen, de verenigingsondersteuner en de jongerenwerkers bij de skatebaan.

Naast alle (sport)organisaties staan bij de Brandweer de deuren open, zijn er foodtrucks en kunnen kinderen zich laten schminken. Doe mee aan de stunts op de skatebaan, overwin de stormbaan en geniet van een gratis ijsje. Er is genoeg te beleven voor jong en oud!