Filter op categorie:

Filter op maand:

  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
menswel onthult nieuwe logo

Stichting Menswel presenteert nieuw logo

Vanaf mei 2024 heeft Menswel een spreekwoordelijk nieuwe jas. Op 14 mei presenteert de organisatie het nieuwe logo en de vernieuwde huisstijl.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Zwembad In de Bandert presenteerden directeur-bestuurder Jacco Haagmans en communicatieadviseur Ellis Hermans het nieuwe logo aan alle medewerkers van Stichting Menswel, Stichting Menswel Sport en Stichting Menswel Beheer Maasgouw.

Hermans ligt de keuze voor een nieuw logo toe. “Onze medewerkers zetten zich dagelijks met veel passie en plezier in op gebied van welzijn, sport en bewegen. Dit waardevolle werk mag gezien en gehoord worden. De vernieuwde huisstijl gaat ons helpen om die boodschap nog beter over te brengen en de zichtbaarheid te vergroten.”

Volgens directeur-bestuurder Jacco Haagmans benadrukt dit eens te meer de kracht van de organisatie. “We hebben onze missie, visie en kernwaarden aangescherpt. Menswel is de ondersteuner en verbinder waar inwoners en organisaties op kunnen bouwen en vertrouwen. Wij geloven in de eigen kracht van mensen. Met elkaar bouwen we aan een duurzame samenleving waarin iedereen op zijn eigen manier meedoet. Bij Menswel doen we het samen. Onze organisatie bestaat uit gedreven medewerkers, die met een open houding verbindingen weten te leggen. Wij ondersteunen, beheren en faciliteren inwoners en (vrijwilligers) organisaties. Met de vernieuwde huisstijl creëren we de nodige uniformiteit en herkenning.”

De nieuwe huisstijl zal komende weken gefaseerd worden doorgevoerd. Menswel blijft daardoor een bekende in de wijk, maar dan met een kleine update.