Filter op categorie:

Filter op maand:

  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024

Pak ‘t Podium biedt jong muzikaal talent een podium

Onder de noemer ‘Pak ‘t Podium’ vindt op woensdag 27 april in het centrum van Echt een popfestival plaats, waarbij jong muzikaal talent de kans krijgt zich te presenteren.  

Alle muzikale groten der aarde zijn ooit klein begonnen. Als beginnende band/DJ/danser is het van belang om uit het oefenhok te komen en ‘meters’ te maken. Geen enkele repetitie kan zich immers meten met een ‘echt’ optreden.  Speel je solo muziek of in een band, maak je thuis in je slaapkamer muziek als DJ/producer en wil je jouw DJ-set laten horen? Zit je in een dansgroep en wil je je ‘moves’ laten zien? Geef je dan op voor ‘Echt Talent Festival !’. Startende en/of gevorderde muzikanten, DJ’s en dansers kunnen zich opgeven via dolcino.echt@gmail.com of jeremy.kreefft@menswel.nl.

Alle muzikale stromingen zijn bij ‘Echt Talent Festival’ welkom.   

Tussen de optredens wordt de muziek  verzorgd door DJ45Frank. Frank draait o.a. tijdens Mama’s Pride en op de grote poppodia van Limburg.

Echt Talent Festival vindt plaats op woendag 27 april, vanaf 12.00uur. Het podium voor de optredende artiesten is te vinden bij Dolcino, aan de Bovenstestraat. De entree is gratis. Mail voor meer info naar dolcino.echt@gmail.com, loop even binnen bij Talenthouse Echt aan de diepstraat 3c of mail naar jeremy.kreefft@menswel.nl