Filter op categorie:

Filter op maand:

  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024

Voorjaarstoer Echt Noord

Voorjaarstoer Echt-Noord

In navolging van de Menswel Zomertoer gaan we weer op toer. Dit jaar wachten we echter niet totdat de zomer aanbreekt, maar gaan we al op toer in het voorjaar!

We starten in de maand april in Echt-Noord. Op verschillende momenten zijn we in de wijk aanwezig en brengen uiteraard de kannen koffie mee. Onder het genot van een kopje koffie horen we namelijk graag van jou als buurtbewoner wat er zoal leeft en speelt in de buurt. Woon je er prettig? Mis je iets in je omgeving? Of kom gewoon even gezellig bijpraten. We zijn er ook voor allerlei vragen en helpen je verder op weg. Dit doen we overigens niet alleen, ook een aantal andere organisaties zullen aanschuiven.

Wanneer zijn we in de wijk?

Donderdag 7 april: 13.00-16.00 uur (vervalt wegens slecht weer)

Zaterdag 9 april:             10.00-14.00 uur

Maandag 11 april:          11.00-14.00 uur (m.m.v. Nester)

Donderdag 14 april:       15.00-18.00 uur (m.m.v. De Zorggroep, Algemeen Maatschappelijk Werk, ergotherapie Vranken)

Waar kun je ons vinden?

We staan met onze Voorjaarstoer op de parkeerplaats bij de winkels aan de Ligusterstraat.

Actie ‘Buurt in beeld’

Help ons mee om de wijk Echt-Noord in beeld te brengen. Wat maakt jouw straat of buurt nu zo leuk? Wat zou je misschien graag anders zien? Maak van beide een foto en deel deze (eventueel met een toelichting) met ons via mail toer@menswel.nl. Alle foto’s worden verzameld en vanaf maandagmiddag 25 april geëxposeerd in buurthuis St. Joris. Wellicht geven de foto’s ook een mooie aanleiding om het samen te hebben over de wijk en mogelijk nieuwe initiatieven.

Je komt toch ook?

Wees welkom, we zetten de koffie klaar. Vragen of wellicht ook een bijdrage leveren? Neem contact met ons op via 0475-484848. Samen geven we kleur aan de buurt!