Filter op accommodatie:

Filter op sport:

Filter op locatie:

Sporthal Nieuwstadt

Sporthal De Sjirp ligt in de dorpskern van Nieuwstadt. De hal is in 2015 geheel gemoderniseerd en verduurzaamd en heeft een afmeting van 32 x 30 meter. De hal kan opgedeeld worden in twee gelijke haldelen welke geschikt zijn voor bewegingsonderwijs en sportactiviteiten voor kleinere groepen. Uiteraard kan de hal ook in zijn geheel gebruikt worden. Er zijn verschillende faciliteiten aanwezig, zoals een tribune, kleedlokalen, toiletten en douches. De hal is voorzien van ruime materiaalbergingen.

Recreatief sporten

Deze sporthal is vooral geschikt voor recreatieve sport. Er kunnen onder andere de volgende sporten beoefend worden: (mini)handbal, (mini)voetbal, badminton, judo, gymnastiek, dans, volleybal en meer bewegen voor ouderen.

Multifunctioneel en evenementen

De hal is multifunctioneel inzetbaar en dus ook met enkele kleine aanpassingen geschikt te maken voor evenementen. Ook is er de mogelijkheid tot het huren van de vergaderruimte.

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en een fietsenstalling aanwezig. De locatie is goed te bereiken met openbaar vervoer.

Wilt u reserveren?

DD dash MM dash JJJJ
Tijdstip?*
:
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kaart

Informatie

Accommodatie: Evenementen, Gymzaal, Multifunctioneel, Sporthal, Sportzaal, Vergaderruimte Sporten: Aerobics, Badminton, Dansen, Dynamic Tennis, Freerunning, Gymnastiek, Handbal, Judo, Tennis, Turnen, Vechtsport, Voetbal, Volleybal Adres: Burgemeester Willemeplein 1, 6118 CP Nieuwstadt

Snel contact

Tel: 0475 484 848 E-mail: reserveren@menswel.nl

Foto's