Filter op categorie:

Filter op maand:

  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024

Coronatoegangsbewijs bij Sportkantines

Vanaf zaterdag 25 september 2021 gelden er nieuwe coronamaatregelen voor de horeca. Ook bij een bezoek aan sportkantines heb je een coronatoegangsbewijs nodig om binnen te komen. Kom je alleen afhalen dan is er geen coronatoegangsbewijs nodig. Registratie en gezondheidscheck blijven voorlopig nog verplicht.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je wilt een bezoek aan onze sportkantine brengen. Je bent van harte welkom! Je hebt voor je bezoek wel een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken:

1. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl

2.Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app:

1.testbewijs
2.vaccinatiebewijs
3.herstelbewijs
4.Bezoek

Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Vul bij de entree het registratieformulier in.

Wij scannen bij de ingang de QR-code. En neem je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.

Veel plezier!

Heb je klachten, zit je in quarantaine of had je contact met iemand met corona? Blijf dan thuis en laat je testen bij een testlocatie van de GGD via coronatest.nl of 0800-1202.

Ik heb geen mobiele telefoon of DigiD. Wat nu?

Heb je geen mobiele telefoon of DigiD en wil je dus je QR code op papier:

1. Bel 0800-1421
2. Toets je BSN nummer in (staat o.a. op je paspoort/identiteitskaart of rijbewijs)
3. Bevestig dit met een 1
4. Toets dan je 4 cijfers van je postcode
5. Bevestig dit ook met een 1

en je ontvangt je QR code op papier thuis.

Meer informatie

Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen

Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: helpdesk@coronacheck.nl